jarecki007 Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Witam chciałem zapytać dlaczego czasami (nie zawsze) jak mam informacje że są dostępne nowe aktualizacje i chcę zobaczyć jakie, to widzę pusty ekran dopiero uruchomię ponownie komputer to widzę wszystko dobrze Odnośnik do komentarza
3oo Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Używasz hibernacji? Jeśli tak, to czy próbowałeś ją na jakiś czas wyłączyć i sprawdzić efekty? Odnośnik do komentarza
jarecki007 Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 (edytowane) Używasz hibernacji? Jeśli tak, to czy próbowałeś ją na jakiś czas wyłączyć i sprawdzić efekty? nie, nie używałem nigdy hibernacji u mnie to się nazywa stan wstrzymania o ile się nie mylę dziś z ciekawości użyłem tego pierwszy raz no nawet to jest fajne, a gdzie w panelu sterowania jest opcja wyłączenia tego? bo w necie znalazłem opcje wpisania komendy Samodzielne rozwiązywanie problemu Aby hibernacja stała się niedostępna, wykonaj następujące kroki: Kliknij przycisk Start, a następnie wpisz cmd w polu Rozpocznij wyszukiwanie. W wynikach wyszukiwania kliknij prawym przyciskiem myszy pozycję cmd, a następnie kliknij polecenie Uruchom jako administrator. Po pojawieniu się monitu kontroli konta użytkownika kliknij przycisk Kontynuuj. W wierszu polecenia wpisz powercfg.exe /hibernate off, a następnie naciśnij klawisz ENTER. Wpisz polecenie exit i naciśnij klawisz ENTER, aby zamknąć okno wiersza polecenia. Aby udostępnić hibernację, wykonaj następujące kroki: Kliknij przycisk Start, a następnie wpisz cmd w polu Rozpocznij wyszukiwanie. W wynikach wyszukiwania kliknij prawym przyciskiem myszy pozycję cmd, a następnie kliknij polecenie Uruchom jako administrator. Po pojawieniu się monitu kontroli konta użytkownika kliknij przycisk Kontynuuj. W wierszu polecenia wpisz powercfg.exe /hibernate on, a następnie naciśnij klawisz ENTER. Wpisz polecenie exit i naciśnij klawisz ENTER, aby zamknąć okno wiersza polecenia. a czy można to wyłączyć mniej profesjonalnie tzn graficznie za pomocą myszki w trybie graficznym? Edytowane 12 Lipca 2011 przez picasso 12.07.2011 - Temat zostaje zamknięty. Wygasła jego żywotność ustalona zasadami. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi