allsside Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Witam tak jak w temacie posiadam dysk SSD 60 GB na system ostatnio braknie mi miejsca pozostało mi 3GB więc mam proszę o pomoc czy mógłby ktoś spojrzeć w moje logi i powiedzieć mi co można bezpiecznie usunąć tak aby zyskać trochę miejsca. Również prosiłbym o sprawdzenie logów pod kątem jakich kolwiek błędów czy oby na pewno wszystko jest w porządku. Z góry dziękuje logi z FRST zamieszczam na dole. Jeśli pomyliłem działy to przepraszam. Addition.txt FRST.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
Rucek Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Możesz sobie jeszcze pobrać ten program: http://www.uderzo.it/main_products/space_sniffer/ Fajnie pokazuje co ile miejsca zajmuje na dysku. Z logami czekamy na Picasso. Odnośnik do komentarza
allsside Opublikowano 25 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Dzięki skorzystam Odnośnik do komentarza
allsside Opublikowano 28 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Odnalazłem folder installer2 który ma grubo ponad 5 gb czytałem że są to stare aktualizacje i należy za każdym razem podczas instalacji nowych zaznaczać "czysta instalacja" niestety dopiero teraz o tym wiem. Więc moje pytanie brzmi czy może ktoś orientuje się czy można usunąć sterowniki z tego folderu z wyjątkiem tych nowych "z danego miesiąca" Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi