WiqtorS Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Witam wszystkich forumowiczów ! Otóż mam 2 problemy: 1. Jakiś czas temu ikony systemowe (głośność, internet) zniknęły. Szperając w ustawieniach zauważyłem, że suwaki do włączania ich są przestawione na wyłączone i w dodatku szare. Szukałem w google, edytowałem rejestr ale nic nie pomagało. 2. Ikony na pasku narzędzi są tak jakby bardzo oddalone od siebie. Też nie wiem co z tym zrobić Uprzedzam pytania. Tak szukałem w google i nie znalazłem odpowiedzi dlatego tutaj pisze Życzę miłego dnia Odnośnik do komentarza
Raciawelli Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 1. Czy w ustawieniach "Wybierz ikony wyświetlane na pasku zadań" (wpisz w szukaj by znaleźć) masz ustawione "zawsze pokazuj wszystkie ikony w obszarze powiadomień" jako włączone? Jeśli tak, wyłącz. Następnie przejdź do ustawień "Włącz lub wyłącz ikony systemowe" i sprawdź czy możesz je już uruchomić. Jeśli powyższe nie pomoże, będą potrzebne logi Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi