BartekNIEzielony Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Nie ma co się tu rozpisywać. otóż chciałem uśpić komputer i zauważyłem, że mam funkcję "uśpij" na szaro i nie da się jej nacisnąćdodam, że system windows jest oryginalny. Odnośnik do komentarza
BartekNIEzielony Opublikowano 2 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Pomoze ktos czy nie Odnośnik do komentarza
BartekNIEzielony Opublikowano 9 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 ref [Filtr wulgaryzmów] mnie obchodzi double post Odnośnik do komentarza
p1orun Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 komputer czy laptop ? sterownik karty graficznej poprawnie działa zainstalowany ? Odnośnik do komentarza
BartekNIEzielony Opublikowano 10 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 komp, sterownik nowy niedawno wyszedl jeszcze niezaktualizowalem a tak to wszysto raczej zaktualizowane Odnośnik do komentarza
Raciawelli Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 sprawdzałeś czy na innych planach zasilania problem również występuje? Jeśli tak, możesz spróbować uruchomić cmd jako administrator i wpisać powercfg /hibernate on Odnośnik do komentarza
BartekNIEzielony Opublikowano 12 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 zaraz sprawdze i dam znac. a co to dego w cmd wole jakos uspienie nisz hibernacje, bo na stacjonarkach bardziej chyba pasujenie wiem czy o to chodzilo ale na trybie bezpieznym (safe mode w menu przy starcie kompa jak sie naciska f8) w ogole nie ma uspieniaa i jeszcze to menu mam po angielsku i zamiast urauchamianie systemu windows mam starting windows. moze to przez to nie ma uspienia. ale nie bede zmienial tematu.ok patrzylem na inych planach zasilania tez nie dziala Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi