pepe500 Opublikowano 21 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Witam pewnie temat zapomniany , jeżeli tak to się przpomniałem. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Temat nie został ominięty. Nie mogłam być aktywna przez ostatni tydzień, a teraz nie jestem w stanie przygotować tych instrukcji w obliczu tematów które jeszcze w ogóle nie zostały przetworzone. Odnośnik do komentarza
pepe500 Opublikowano 21 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Witam nie bardzo rozumiem czyżbym coś spaprał. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Nie, absolutnie nic złego nie zrobiłeś. Ja po prostu mówię, że instrukcje które muszę tu przygotować wymagają więcej czasu, a ja go nadal nie mam (po nieobecności muszę się zająć tematami w których w ogóle nie udzieliłam odpowiedzi). Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi