Masiej Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Witam, mam od jakiegoś czasu problem polegający na tym, że słuchając, np.: muzykę z dysku czy też z YT co jakiś czas dźwięk mi się ścisza i płynnie podgłaśnia i tak w kółko. W Panelu Sterowania ustawienia dotyczące komunikacji mam ustawione na "nic nie rób", w tle nie mam nic podejrzanego. Jest to bardzo irytujące, prosiłbym o pomoc. Windows 7. Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Naprawdę sądzisz, że na podstawie takiego opisu można cokolwiek pomóc? Nie napisałeś nawet czy słuchasz na głosnikach czy słuchawkach, nie dałeś żadnych logów - co masz w systemie, nie napisales jaka masz plyte glowna, jaką wersję sterownika. Odnośnik do komentarza
Masiej Opublikowano 28 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Przepraszam. Słucham na głośnikach, płyta: msi b85-g43 głośniki: Creative 5.1 Inspire T6100 sterowników konkretnie pod t głośniki nie instalowałem od paru lat i wszystko dobrze działało, a to co opisałem wyżej dzieje się od jakichś dwóch tygodni Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Chciałbym, żebyś sprawdził czy na innych głosnikach będzie inaczej, ew. na słuchawkach. Co do sterowników to miałem na myśli audio. Odnośnik do komentarza
Masiej Opublikowano 29 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Kurcze, sprawdzałem na słuchawkach i nie zaobserwowałem tego zjawiska, ale mogło to być spowodowane tym, że ten test trwał krótko. Sterowników audio? Jak mówię nic nie instalowałem, bo działało jak miało działać. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi