kosa4321 Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Witam picasso, Prosiłbym, o ile będziesz miała czas, na rzucenie okiem na stan mojego netbooka e/ Nic się nie działo, po prostu kontrolne sprawdzenie logów e2/ Dzięki Miszel, nie zauważyłem a program zaraz przed skanem niby robił aktualizację... Już zrobione. Gmer.txt Addition.txt FRST.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
Rucek Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Napisz co się dzieje, co się działo, objawy, na co zwracać uwagę itp... Odnośnik do komentarza
Miszel03 Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Rezultaty skanowania Farbar Recovery Scan Tool (FRST) (x64) Wersja: 05-03-2016 01 Wersja FRST, która wykonałeś raporty jest nie aktualna, bo z marca br. Najnowsza wersja jest z wczoraj. Pobierz ją z tematu przyklejonego i zrób nowe raporty: KLIK. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Logi podmienione najnowszymi. W raportach nie widać nic podejrzanego. Uwagi poboczne: 1. Jest zainstalowany Hotspot Shield. Wersja darmowa produkuje reklamy: KLIK. To jest niestety feler chyba wszystkich "darmowych" proxifierów i VPN, a stoi to też w sprzeczności z jakoby "ochroną prywatności". 2. Jest notowalny jakiś problem z WMI. Dostarcz log z WMI Diagnosis Utility. Rozpakuj narzędzie do jakiegoś folderu w krótkiej ścieżce dostępu i bez spacji, Start > w polu szukania cmd > z prawokliku Uruchom jako administrator > wklep ścieżkę do pliku WMIDiag.vbs i ENTER. Wynikowemu raportowi zmień ręcznie rozszerzenie z *.log na *.txt, by wszedł w załączniki. Odnośnik do komentarza
kosa4321 Opublikowano 23 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Dziękuję za odpowiedż. Wynik WMI w linku, był zbyt duży - 2,91MB, dodatkowo zrzut jak to wyglądało (nie mogę wstawić obrazka?), gdyż chyba musiałem zmienić Wscript na Cscript, bo wcześniej nic się nie działo. Tak miało to wyglądać? http://www.wklej.org/id/2864678/ http://imgur.com/a/uCU11 Co do HS, to akurat mam wersję premium i nie widzę tych reklam. P.s dziwnie mi tekst rozrzuca, jakbym nie mógł enteru użyć, gdy piszę ten tekst to wygląda ok... Ale widać to w finalnym wydaniu jak słabo estetycznie wygląda. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Formatowanie posta poprawiłam. Komunikat o Cscript mało istotny, należało zignorować i kontynuować, odpowiedni log i tak zostałby wygenerowany. Potrzebuję więcej czasu na analizę raportu WmiDiag. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi