Grigory Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Hej Userzy, Znalazłem ciekawy temat w dziale dział pomocy doraźnej a dokładnie Singiel pod budowę własnych płyt. Pobrałem go wypakowałem, pojawił się folder OTLPE a w nim OTLPE i plik Start-po jego kliknięciu pojawia się wiersz poleceń i ... więc jak z tego utworzyć płytę oraz by móc coś tam dorzucić. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 OTLPE jest zrobione przez Reatogo-X-PE. To za pomocą tego buildera dodano narzędzia ... Przy okazji: płyta raczej nie ma zezwolenia na modyfikacje. Chcesz coś zmajstrować = zrób to od początku. Odnośnik do komentarza
Grigory Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Wszystko rozumie , pobrałem Pe-Builder i eksperymentowałem. Szukałem informacji w google i starym forum odnoście dodawania programów do płyty i co się z tym wiążę wtyczek .inf, nie chodzi mi o gotowce. Znalazłem instrukcję jak to się robi ale potrzebny jest wersja pliku w .ico czy się mylę? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi