Nygger Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Witam Od kompletnej wymiany dysku i co za tym idzie nowego systemu, mam pewien problem Otóż mam dość dziwny kłopot z Zaporą systemu Windows, NIE MOGĘ W NIĄ WEJŚĆ. Więcej w załączniku. Odnośnik do komentarza
mimak Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Na początek warto sprawdzić, czy zapora jest włączona w usługach systemowych. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Niekompletny interfejs może być związany z uszkodzonymi plikami systemowymi, np. plikami pakietów językowych. Dla porównania wygląd okna Windows Update, gdy są naruszone pakiety: KLIK. Z jaką edycją systemu tu mamy do czynienia, w jaki sposób był on "spolszczany" (tzn. czy to natywnie polski system, czy wręcz przeciwnie i wymuszano instalację pakietu PL). Rozpocznij od komendy sfc /scannow i dostarcz przefiltrowany log: KLIK. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi