Groszexxx Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Tak jak pisałem wyżej - instalacja nakładkowa. Wroc przed jej wykonaniem do tych poprzednich kluczy. Część programow bedzie wymagala przeinstalowania.... Odnośnik do komentarza
jaymz Opublikowano 21 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Nie mogę utworzyć bootowalnego pendrive i nagrać obraz .iso z Win XP Home SP3 - sprawdzałem rożne poradniki oraz próbowałem w Rufus i WinToFlash - nie bootuje. Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Jesli chcesz uzyc bootowalnego pena z instalka xp w postaci iso to potrzebujesz dodatkowo sterownik do pamieci, sa zdaje sie trzy rodzaje, sprawdz czy Twoj poradnik to uwzglednia. Co do pozostalych - najlepiej zebys w ogole upewnil sie, ze peny sa spreparowane prawidlowo np przez mobalivecd , ktory wykorzystujac qemu odpali Ci pendrive'a w wirtualnej maszynie. Odnośnik do komentarza
jaymz Opublikowano 22 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Trochę się z tym męczyłem, ale w końcu wypaliłem Win XP Home SP3 na płycie - instalator się uruchomił podstawił (skopiował) potrzebne pliki i nastąpił restart, potem zaczął ładować system i blue screen 7E. Tryb awaryjny działa, ale instalator nie może pracować w tym trybie. Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Czy bluescreenie jest podana nazwa pliku, ktory moze powodowac blad? W jakiej wersji masz bios? Zaaktualizuj do najnowszej 1305 Odnośnik do komentarza
jaymz Opublikowano 22 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Niestety, nie. Wersja BIOS to: 1305 Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Tak z ciekawości - inne komputery, na ktorych ten system niby chodził - miały w środku procek intela czy amd? Odnośnik do komentarza
jaymz Opublikowano 22 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Płyta Biostar: AMD MSI: AMD Asrock: Intel Asus: AMD Ten sam system chodził dobrze na pierwszych trzech. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi