wszystkobedziedobrze Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Cześć, od jakiegoś czasu z pomocą @picasso i innych osóob z forum FIixitpc walczę ze swoim komputerem. Oto mój temat, z którego zostałem tu przekierowany: Obecnie komputer działa bardzo sprawnie po pomocy Fixitpc, jednak podczas uruchamiania wiele razy uruchamiał się CHDSK i był komunikat o jakichś błędach na dysku - przepraszam, że piszę tak nieprecyzyjnie. Niepokoi mnie to. Załączam screeny z CrystalDiscINFO i System Summary <- mam nadzieję, że one powiedzą więcej. Bardzo proszę o zobaczenie, czy wszystko jest ok. PS: mam tylko jeden dysk, a podczas SS miałem 2 do wyboru. nie wiem o co chodzi, wstawiłem 2 screeny PS2: Mieszenie się plików -> tzn wrzuciłem np muzykę na pendrive jak z niego odtwarzam np w samochodzie to jest np kawałek piosenki A, potem B, potem znów A (badałem usbfixem i usunąłem brontoka ręcznie) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Czy chkdsk przeskanował do końca? Po tym co tu zamieściłeś nie można stwierdzić nic niepokojącego. Odnośnik do komentarza
wszystkobedziedobrze Opublikowano 16 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Z tego co pamiętam to na pewno. W takim razie dzięki! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi