KuchtaPC2015 Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Mam Win10 Pro x64 14383.105 i sterowniki grafiki 16.9.1 (na każdej wersji to samo) Po zmianie karty graficznej na nową, podczas korzystania z systemu wskaźnik zamienia się na szare paski w pionie lub czarny kwadracik z białymi paskami w zależności od tego gdzie się znajduje. Nie wiem jak to rozwiązać, sterowniki przeinstalowywałem na czysto: Mój komputer http://wklej.org/id/2824069/ Screeny Odnośnik do komentarza
lonialomax Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 W podglądzie zdarzeń systemowych lub aplikacji nie masz żadnych błędów? Odnośnik do komentarza
KuchtaPC2015 Opublikowano 11 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Nie znalazlem nic zwiazanego z sterownikami. Jak wylacze cien myszy to wtedy mam czarny kwadrat 1x1 cm Odnośnik do komentarza
lonialomax Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Czy pousuwałeś z systemu sterowniki poprzedniej karty graficznej? Takie krzaczenie wskaźnika miałem z powodu kolidowania którejś wersji Firefoxa i wtyczki Flash Playera. Usuń z systemu sterowniki graficzne i wszystko z nimi związane programem DriverSweeper w trybie awaryjnym i zainstaluj ponownie. Odnośnik do komentarza
KuchtaPC2015 Opublikowano 11 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Usuwalem przez DDU i sprawdzalem nawet na czystym systemie plus tylko stery amd crimson. Jest jakiś sposob na wylaczenie przyspieszania sprzetowego? Moze to cos pomoze Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Jedna rada powtarza się w kółko: Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Mouse] "MouseTrails"="-1" Wklej do notatnika i zapisz jako fix.reg, nastepnie kliknij, wyloguj sie i zaloguj ponownie. Niby mousetrails w ogóle nie obsługuje opcji -1, niemniej cała masa ludzi twierdzi, że im to pomogło... spróbuj. Odnośnik do komentarza
KuchtaPC2015 Opublikowano 20 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Thx, dam znać po testach czy pomogło EDIT: Po około godzinie nic się nie dzieje, sprawdzę jeszcze następnego dnia. Mam jednak nadzieję że będzie już ok Odnośnik do komentarza
KuchtaPC2015 Opublikowano 21 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Pomogło, temat można zamknąć Dzięki Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi