Radzio83 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Witam bardzo prosiłbym o szybką pomoc jeśli coś zrobiłem nie tak poprawię. Przy uruchomieniu komputera mam oczywiście blue screena jak w temacie. Znalazłem podobne tematy na forum ale do momentu wygenerowania loga z FRST nic nie działa komputer cały czas wyswietla ten sam błąd bez zmian. No i od tego miejsca sam już sobie nie poradzę. Nie chciałbym przeinstalowywać systemu dlatego zwracam się o pomoc. log z programu w załączniku. FRST.txt Odnośnik do komentarza
Radzio83 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 dodatkowo dołączam plik search (wzorowałem się na innych tematach i wyszukałem plik wininet.dll, który pojawił się w sekcji Known DLLs (Whitelisted) z loga frst.txt) Search.txt Odnośnik do komentarza
Radzio83 Opublikowano 30 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 dodatkowo dołączam plik search (wzorowałem się na innych tematach i wyszukałem plik wininet.dll, który pojawił się w sekcji Known DLLs (Whitelisted) z loga frst.txt) temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi