Reus Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam, mam problem z internetem, a prościej mówiąc z zapchanym łączem przez które mam ciągle problemy, ping ponad 200 i strony w ogóle się nie otwierają. Chciałbym to jak najszybciej rozwiązać a nie mam pojęcia co może być przyczyną oprócz wirusa, którego antywirus nie wykrył. Bardzo bym prosił o sprawdzenie logów i ewentualną pomoc. FRST.txt Shortcut.txt Addition.txt gmer.txt Edytowane 14 Września 2016 przez picasso Temat przenoszę do działu Sieci. Brak oznak infekcji. Widać tylko cracki aktywacyjne. //picasso Odnośnik do komentarza
X3nO Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Neostrada? Odnośnik do komentarza
Reus Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Radiówka, dzwoniłem do dostawcy i mówił, że ktoś lub coś pobiera neta z mojego komputera(wykorzystuje 100% downloadu) , u nich jest wszystko w porządku. Odnośnik do komentarza
X3nO Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Masz tak tylko na 1 urządzeniu? Spróbuj na Live Ubuntu i sprawdź Odnośnik do komentarza
Reus Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Mam tak na wszystkich urządzeniach, testowałem też na komórce oraz laptopie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi