adela Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Nie wiem czy piszę w dobrym dziale , ale od pewnego czasu tak z tydzień ciągle mi wyskakuje ze " nie można załadować wtyczki" np chcę sciągnąc Pdf , chce obejrzec film itd a tu takie coś wyskakuje i nie da sie niczego zrobić. poradźcie jak to rozwiązać , ja nie wiem nawet co to ta wtyczka i skad ję wziąć. Odnośnik do komentarza
adela Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Proszę pomóżcie bo nie mogę nic robić na kompie przez ta wtyczkę, bardzo proszę. Odnośnik do komentarza
Jaycob2002 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Jakiej przeglądarki internetowej używasz ? Czy masz aktualną wtyczkę ? Jakiej wtyczki potrzebujesz ? Jak Adobe Flash Player zaktualizuj ją do najnowszej wersji. Jeżeli nie zadziała zainstaluj nowszą wersje przeglądarki lub inną. Odnośnik do komentarza
adela Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 google chrom ja w ogóle nie mam pojecia co to wtyczka i jakiej brakuje . czy mam od nowa instalować Chroma? Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 pomyśl trochę dziewczyno https://support.google.com/chrome/answer/142064?hl=pl Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi