Ukah Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 http://screenshot.sh/odTc7ejftASw5 Co z tych programów mogę bezpiecznie wyłączyć ? Odnośnik do komentarza
ichito Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Wg mnie...oczywiście to i tak zależy od Ciebie i Twoich potrzeb...do wyłączenia są Adobe Reader - jeśli potrzebujesz samego programu, to uruchamiasz go ręcznie...jeśli chcesz automatycznych aktualizacji, to włączasz opcję powiadomień CCleaner - też do usunięcia chyba, że to wersja pełna z automatycznym czyszczeniem...a nawet jeśli tak, to czy naprawdę tego potrzebujesz? Daemon tools...można spokojnie podłączać ręcznie Google Drive...nawet jeśli masz tam pliki, to czy zawsze musisz mieć w nie podgląd?...ciągle je synchronizujesz? Java Update Scheduler...skoro to masz, to pewnie masz Javę...jest w większości systemów niepotrzebna, a przede wszystkim jest bardzo niebezpieczna bo podatna na skuteczne niebezpieczne ataki...dla mnie do usunięcia całkowicie z systemu Nero Check i Nero Home...obydwa pliki sa niepotrzebne w autostarcie...to komponenty pakietu Nero do sprawdzania samego programu i do ciągłej aktualizacji zlokalizowanych w systemie/na dyskach plików multimedialnych. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi