AdamG710 Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Witam, mój antywirus dziś po uruchomieniu kompuetera wykrył problem z plikiem CSRSS.EXE antywirus stwierdził iż da się go "wyleczyć" więc taki zabieg zastosowałem.Ale niestety nie przyniosło to efektów, antywirus dalej wykrywa ten plik jako zagrożenie.Plik z gmera był za duży więc wstawiam go do pobrania: http://www.wyslij-plik.pl/pokaz/861550---fdi2.html Addition.txt FRST.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
AdamG710 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Temat do zamknięcia postawiłem system na nowo. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Nie podałeś wyników ze skanera Baidu pokazujących jak konkretnie ta detekcja wyglądała. Jedyne co mogę stwierdzić na podstawie raportów, to że nie było żadnych oznak infekcji (tylko strona startowa adware w Chrome, wpis kompletnie nie powiązany z tematem), więc detekcja Baidu mogła być fałszywym alarmem. System został postawiony na nowo, więc temat zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi