Andziorka Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Dzień dobry, kilka dni temu komputer nie chciał mi się uruchomić. Poprzedniego dnia wszystko było ok, zamknęłam komputer wieczorem, a rano bęc.. niespodzianka. Wyglądało to tak: http://www64.wyslij-plik.pl/pokaz/856861---gs78.html dioda na komputerze migała, tak jakby komputer na chwilę się włączył i zgasł i tak w koło. Wyjęłam pamięć i przełożyłam ją do drugiego slota i działało wszystko ok. Wczoraj wsadziłam pamięć z powrotem do slota, w którym była i też działa.Czego to kwestia?Poniżej parametry komputera: Nvidia GeForce GTX 970Intel Core i5-4400, 3.10GHz 6MB LGA1150, Quad Core, 22nmCrucial 8GB Ballistix sport 1600MHz DDR3 CL9 MSI B85M-E45, B85, DualDDR3-1600 (B85M-E45) Fractal Design Tesla 650Proszę o pomoc! Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Może chwilowo nie było styku między pamięcią, a płytą. To się zdarza. Raczej nie ma się czym martwić. Odnośnik do komentarza
Andziorka Opublikowano 17 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Przez chwilę myślałam, że spalił się slot pamięci na płycie głównej, ale po przestawieniu działa Zastanawiałam się czy to też może być zasilacz, w końcu kilka lat już ma.. Będę obserwować blaszaka, dzięki Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi