kpe Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Nie mam zupełnie pomysłu na prezent dla babci. Jakieś typy? Sugestie? Podpowiedzi? Odnośnik do komentarza
Anonim10 Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Babcie kochają się w pamiątkach. Coś ozdobnego kryształowego, czy porcelanowego, ładnego, wyszukanego z uczuciem - na pewno podoba się Babci. a nie zapomnij kokardy ozdobnej na prezencie. Babcie tak mają, że czasem większy mają sentyment do pamiątkowej kokardy, niż prezentu... Tak właśnie Babcie cenią uczucia symbolizowane kokardą. Dziadek Odnośnik do komentarza
kpe Opublikowano 13 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Hmm... no właśnie wiem Ale na laurkę jestem trochę za duży. Zastanawiałem się jeszcze nad jakimiś ciepłymi kapciami. Takimi jak np tutaj http://www.goodies.pl/372-prezenty-na-dzien-babci-i-dziadka Babci zawsze w nogi zimno - będzie to chyba jakiś sposób, prawda? Odnośnik do komentarza
Anonim10 Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Trafienie w gust, to najważniejsza sprawa. Mogą być kapcie, czy doniczka różanecznika. Odnośnik do komentarza
Andziorka Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Babcia ma jakieś zainteresowania? Co lubi robić w wolnej chwili? Odnośnik do komentarza
Unicorn Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Coś praktycznego. Najlepiej do kuchni - skorzystają wszyscy Albo książka. Ewentualnie jakieś wykroje, biżuteria, bibeloty. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi