Camilo Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Na moim komputerze nie mogę się zalogować na Facebooku, a na innych mogę. Nauczyłem się już korzystać z Fejsa i nie wchodzę w te głupie linki Ale wirus pozostał. Proszę pomóżcie mi go skasować. Logi zaraz wrzucę. FRST.txt Addition.txt Shortcut.txt gmer prescan.txt gmer dyskC.txt Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 W logach nie ma niczego podejrzanego. Możesz jeszcze przeskanować komputer przy pomocy url=http://downloads.malwarebytes.org/mbam-download-exe.php]MBAM[/url] Podczas instalacji usuń zaznaczenie z okienka przy "Uruchom okres testowy Malwarebytes Anti-Malware Premium". jessi Odnośnik do komentarza
Camilo Opublikowano 2 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 W logach nie ma niczego podejrzanego. Możesz jeszcze przeskanować komputer przy pomocy url=http://downloads.malwarebytes.org/mbam-download-exe.php]MBAM[/url] Podczas instalacji usuń zaznaczenie z okienka przy "Uruchom okres testowy Malwarebytes Anti-Malware Premium". jessi Not found Odnośnik do komentarza
Camilo Opublikowano 4 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 I co dalej? Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 I co dalej? Nic dalej, skoro nie masz żadnej infekcji. jessi Odnośnik do komentarza
Camilo Opublikowano 4 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Nic dalej, skoro nie masz żadnej infekcji. jessi W takim razie dlaczego nie mogę zalogować się na Fejsie? Pokazuje, że konto nie istnieje. Reinstalacja Google Chrome pomoże? Odnośnik do komentarza
Rucek Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Może zły login, hasło, albo skasowali Ci konto, albo ktoś ukradł Ci konto i zmienił dane? Odnośnik do komentarza
Camilo Opublikowano 5 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Może zły login, hasło, albo skasowali Ci konto, albo ktoś ukradł Ci konto i zmienił dane? ale na innych komputerach działa Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 ale na innych komputerach działa Na innych kompach też masz avasta? Odnośnik do komentarza
Camilo Opublikowano 5 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Na innych kompach też masz avasta? tak Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Spróbuj zresetować chrome Wyczyść Google Chrome : Zresetuj synchronizację (o ile włączona): KLIK. Ustawienia > karta Rozszerzenia > odinstaluj niepożądane rozszerzenie Ustawienia > karta Ustawienia > Pokaż ustawienia zaawansowane > zjedź na sam spód i uruchom opcję Resetowanie ustawień. Zakładki i hasła nie zostaną naruszone. Ustawienia > karta Ustawienia > sekcja Szukaj > klik w Zarządzanie wyszukiwarkami > skasuj z listy wszystko z wyjątkiem Google. Odnośnik do komentarza
Camilo Opublikowano 6 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Spróbuj zresetować chrome Wyczyść Google Chrome : Zresetuj synchronizację (o ile włączona): KLIK. Ustawienia > karta Rozszerzenia > odinstaluj niepożądane rozszerzenie Ustawienia > karta Ustawienia > Pokaż ustawienia zaawansowane > zjedź na sam spód i uruchom opcję Resetowanie ustawień. Zakładki i hasła nie zostaną naruszone. Ustawienia > karta Ustawienia > sekcja Szukaj > klik w Zarządzanie wyszukiwarkami > skasuj z listy wszystko z wyjątkiem Google. OK, pomogło. Dzięki Zappa. EOT. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi