Igorrodz Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 CześćMam awarię Windows 10 64-bit PL. Otóż nie działa mi menu start (LPM) na dolnej belce a także okno powiadomień, rozwijanie regulacji głośności i ustawień sieci internet. Nie działa też rozwijane menu przy ikonach programów na belce, które normalnie pokazują się po kliknięciu PPM.Co zrobiłem? - cmd (jako administrator) - sfc /scannow - restart - ponownie cmd (jako administrator) - Start PowerShell - Get-AppXPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"} - restart Niestety nie pomogło.Załączam logi.FRST.txt Addition.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
Igorrodz Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Dodaję jeszcze log GMERGMER.txt Odnośnik do komentarza
Rucek Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Napisz dla innych, z podobnym problemem - jak udało się go naprawić. Odnośnik do komentarza
Igorrodz Opublikowano 29 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 @Rucek Dzięki za odzew ale ciągle czekam na pomoc w rozwiązaniu mojego problemu, może sam pomożesz?Ktokolwiek pomoże? Odnośnik do komentarza
Rucek Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Ja niestety nie pomogę. Napisałem, bo wydawało mi się, że rozwiązałeś problem? Edytowałeś post? Odnośnik do komentarza
Igorrodz Opublikowano 29 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 (edytowane) Wrzuciłem nowe logi bo pomieszałem jeszcze w systemie.Ale to nie ważne, zrobiłem przywracanie systemu od ostatniego punktu i działa. Teraz muszę sobie pokonfigurować wszystko, szczególnie przeglądarkę.AdwCleaner i MBAM coś tam znalazł, HoHoSearch czy jakoś tak - walczę (Nie jestem lamerem na jakiego wyglądam ) Edytowane 29 Czerwca 2016 przez Igorrodz Odnośnik do komentarza
Igorrodz Opublikowano 29 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 K***A! Co za badziewie! Drugi dzień męczę się z tym, przywróciłem system z punktu, pokonfigurowałem sobie, posprzątałem, ustawiłem pod siebie, przeskanowałem testowo AdwCleanerem + MBAM-em i Avastem i... i K***A znowu to samo, nie działa menu start! Zabawa od początku?Zapodaję nowe logi:GMER.txt FRST.txt Shortcut.txt Addition.txt Pomożecie? Choćby przez sprawdzenie logów. Sam je przejrzałem ale nic nie widzę... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi