Anonim8 Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Z dobrze poinformowanych źródeł, dowiedziałem się, że dawno temu, w bardzo odległej galaktyce był pomysł szkolenia adeptów Yedi do walki z ciemną stroną wirusowej mocy. Pomysł został ponoć porzucony z bliżej nieznanych mi przyczyn. Chciałem zapytać mistrzynię Picasso, czy istnieje szansa nauki na tajnych kompletach OTL i wszystkich pozostałych. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 "Z dobrze poinformowanych źródeł" ? Nie, to nie jest teraz możliwe i jeszcze przez dłuuuuugi okres czasu nie będzie możliwe. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 17 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Nie, to nie jest teraz możliwe i jeszcze przez dłuuuuugi okres czasu nie będzie możliwe. Szkoda. Nie mam tyle czasu żeby czekać. Zatem biorę się do roboty sam. Odnośnik do komentarza
Sevard Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Kilka porządnych zagranicznych for oferuje szkolenie. Jeśli o OTL chodzi, to najlepiej zapisz się do akademii na forum GeeksToGo, bo tam to jest główne narzędzie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi