Suchy31 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Gdy próbuję uruchomić grę Battlefield bad company 2 wyskakuje błąd "nie znaleziono punktu wejścia procedury _ftol2 w bibliotece msvcrt.dll" i teoretycznie gra działa, tylko po paru minutach gra samoczynnie się wyłącza po przejściu jednej misji, narazie stoję w miejscu bo cofa mnie do miejsca zapisu i tak bez przerwy. Może to coś z komputerem. proszę o pomoc.Mój system to Windows XP SP3 Odnośnik do komentarza
johhny95 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Spróbuj tego https://support.microsoft.com/pl-pl/kb/324762 Odnośnik do komentarza
janton Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Możesz spróbowac również programem dll-fixer Odnośnik do komentarza
Suchy31 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Próbowałem z supportu i to nic nie pomogło, tym programem też nic nie zdziałałem, w ogóle przeinstalowałem system od nowa, więc nie wiem dlaczego nadal jest to samo. ciągle się pojawia błąd o _ftol2. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi