cinkoo Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Witam, od kilku dni zauwazyłem,, że gdy komputer jest właczony to glosnik systemowy zaczyna piszczec (jeden dlugi sygnał) to piszczenie powtarza się co jakies 30-40 minut. Czym to moze byc spowodowane? Mój BIOS to: Award Modular BIOS v.6.00PG Płyta głowna: Gigabyte 8I945GZME-RH Ponizej przedstawiam screena z HW Monitor i z ustawien BIOS w zakladce PC Health Status Serdecznie dziękuję za pomoc! Odnośnik do komentarza
cinkoo Opublikowano 9 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Podaję info o moim procesorze i zdjęcie obudowy moijego komputera: Moja obudowa wygląda tak: komputer stoi na panelach podlogowych Tutaj dokładne informacje o moim procesorze: To piszczenie powtarza się co jakies 20-30 min jest to jeden dlugi sygnał. Serdecznie dziękuję za pomoc! Odnośnik do komentarza
janton Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Ciężko jest coś stwierdzić - może jest spięcie i okresowo napięcie jest podawane na beepera? Odnośnik do komentarza
cinkoo Opublikowano 10 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Ten dzwiek z beepera brzmi tak: http://www17.zippyshare.com/v/ecpv61E2/file.html To piszczenie pojawia się co ok 20-30 minut @janton czy temperatura mojego procesora jest w normie ? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi