Madzialena Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Problem jest dość prozaiczny, Windows 7 32 bity dzisiaj rano stwierdził, że nie będzie obsługiwał mojej klawiatury (wczoraj o 22 działała). W biosie, na xubuntu live działa ona poprawnie. Więc to nie wina portu. Próbowałam odinstalować sterowniki, też nic. Opcji format wolę uniknąć. W załączniku screen z menedżera urządzeń i tego błędu. Port PS/2 oczywiście, mysz pod USB działa. Przejściówki nie mam. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Podaj raport z FRST, ale zmień następujące opcje, by pokazały się wszystkie komponenty Microsoftu: w sekcji Filtrowanie odznacz pola Usługi i Sterowniki. Odnośnik do komentarza
Madzialena Opublikowano 9 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 System magicznie naprawił się sam po kilku restartach ale na wszelki wypadek jeszcze zobacz czy wszystko jest ok. FRST.txt Addition.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi