Muszkers Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Szczerze to sam nie wiem o co chodzi Skanuje adw cleanerem i mi pokazuje ten błąd . Niby klikam usuń to po każdym restarcie znowu się pojawia. Shortcut.txt Addition.txt FRST.txt gmer.txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Przedstaw raport AdwCleaner pokazujący dokładnie te wyniki. W raporcie FRST nie ma śladu instalacji programów grupy Systweak. Ale do deinstalacji wątpliwy program Dll-Files.com Fixer wersja 2.7.72.2024. Odnośnik do komentarza
Muszkers Opublikowano 7 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Tak jak wspomniałem wcześniej , po każdym restarcie się odnawia AdwCleanerS13.txt Quarantine.txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Nagraj log w Process Monitor co się dzieje podczas restartu systemu. Usuń za pomocą AdwCleaner ten wpis. Następnie uruchom program Process Monitor, Options > Enable Boot Logging, restart systemu, otwórz Process Monitor który poprosi o zapis raportu. Plik *.PML spakuj do ZIP i shostuj gdzieś podając link. Odnośnik do komentarza
Muszkers Opublikowano 9 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 http://przeklej.org/file/oIRMCl/Logfile.rar , proszę Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 (edytowane) Ten log nie wygląda na nagrany zgodnie z wytycznymi: Usuń za pomocą AdwCleaner ten wpis. Następnie uruchom program Process Monitor, Options > Enable Boot Logging, restart systemu, otwórz Process Monitor który poprosi o zapis raportu. Plik *.PML spakuj do ZIP i shostuj gdzieś podając link. On sugeruje, że uruchomiłeś Process Monitor i zapisałeś po prostu log z jego działania gdy był uruchomiony w tle. Mówiłam, by włączyć opcję Enable Boot Logging i zresetować system, Process Monitor automatycznie podczas startu nagrywa akcję w tle bez Twojej interwencji, następnie gdy Windows już się uruchomi otwierasz program i padnie od razu pytanie czy zapisać logi i to te logi mają być dostarczone. Edytowane 11 Lipca 2016 przez picasso Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi