picasso Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Dziś forum Fixitpc.pl obchodzi swoje urodziny! Działamy już 6 lat! Co warte odnotowania: utrzymując pierwotnie założony standard całkowitego braku reklam. Odnośnik do komentarza
Rucek Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 HA!dołączyłem do fixita w dniu 28-05-2010 - po rewolucji na searchengines..... i do tej pory, wydawało mi się, że miałem parę tygodni opóźnienia proszę o wyjaśnienie, bo coś mi się tu nie zgadza z tą rocznicą Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 27 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Forum zostało oficjalnie otworzone 27 maja 2010, więc dołączyłeś ekstra szybko . Są wprawdzie moje starsze posty z 21 maja, ale to z fazy, gdy forum było jeszcze w trakcie konfiguracji i nie było dostępne publicznie. Odnośnik do komentarza
Rucek Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 HA, niech będzie, ale: Pika: Rejestracja: 21-05-2010 Ru: Rejestracja: 28-05-2010 Jak dla mnie, to ponad tydzień opóźnienia.. nie zdążyłem ale przyjmuję na klatę... jak to piszą na elektroda.pl.a.propos.zasilaczy.z.czarnej.listy. ------> temat zamknięty Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 27 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Rucek, jako Administrator forum mam oczywiście starszą datę rejestracji (tę samą którą wymieniam w poście powyżej) niż reszta, gdyż forum musiało został zostać skonfigurowane i sprawdzone z poziomu mojego konta. Forum nie było dostępne publicznie w tym okresie, prawie tydzień później je włączyłam oficjalnie. Odnośnik do komentarza
Rucek Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 spoko, nie drążę tematu Tak czy siak.... cieszę się, że byłem jako jeden z pierwszych i trzymam kciuki za Ciebie i forum Odnośnik do komentarza
malutka Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 STO LAT :*Ja dołączyłam pół roku później, z mega problemem, który tu został szybko rozwiązany, i tak jestem/wpadam/odwiedzam Dziękuję, za to.Pozdrawiam picasso i resztę użytkowników. Zdrowia, szczęścia i cierpliwości! Odnośnik do komentarza
ichito Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 No cóż...nie byłem tak szybki i zarejestrowałem się tydzień po oficjalnym uruchomieniu (4 czerwca) ...ponieważ jednak nie ma to specjalnie znaczenia, jak myślę, w tym, co chcę powiedzieć, niniejszym pozwolę sobie na słowa Dzięki Picasso...gratulacje i życzenia samych sukcesów nie tylko na tym forum. Odnośnik do komentarza
romand Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Dziś forum Fixitpc.pl obchodzi swoje urodziny! Działamy już 6 lat! Co warte odnotowania: utrzymując pierwotnie założony standard całkowitego braku reklam. Witam Picasso, do tej pory nie prosiłem o pomoc, ale SZACUNEK i czapki z głów za wiedzę. Jesteś Wielka. Odnośnik do komentarza
Plati Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 100 lat dla Picasso i dla forum Picasso udziela za darmo najbardziej profesjonalnej pomocy w rozwiązywaniu problemów z komputerami, jaką w życiu widziałem Jestem tu od 29 maja 2010 - też trafiłem tutaj z searchengines Odnośnik do komentarza
KolegaDudysa Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Pika browarek. Z tej okazji dam w palnik. Pozdrawiam wszystkich, którzy dostali ode mnie bana. Słusznie czy nie statystyka musiała być... Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Pozdrawiam wszystkich, którzy dostali ode mnie bana. Przypuszczam, że od takiego admina dostać bana, to nic strasznego. Piękny, aczkolwiek nieubłagany upływ czasu. Wszystkiego najlepszego dla obecnych i przyszłych użytkowników forum. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Gratulacje dla Picasso i Luuk`a. Jestem tu od pierwszego dnia. Odnośnik do komentarza
snemelk Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Gratulacje i życzenia wytrwałości (oraz radości w dalszym prowadzeniu forum)!!Being the richest man in the cemetery doesn't matter to me … Going to bed at night saying we've done something wonderful... that's what matters to me. Steve Jobs Odnośnik do komentarza
mojomr Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Aż sprawdziłem kiedy ja się zarejestrowałem Hmm... 5 stycznia 2011r. a i tak dałbym głowę, że ledwie ze dwa, góra trzy lata upłynęły... a to już 5,5 roku Trzymam nieustająco kciuki za pomyślność Odnośnik do komentarza
KolegaDudysa Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Przypuszczam, że od takiego admina dostać bana, to nic strasznego. Piękny, aczkolwiek nieubłagany upływ czasu. Wszystkiego najlepszego dla obecnych i przyszłych użytkowników forum. Ja sobie tam byłem przeciętnym modem O tak jest co powspominać, nawet Pike celowo wqur... miała kobiecina cierpliwość Najlepszego Wodzu. Odnośnik do komentarza
janton Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Trochę spóźnione, ale szczerze życzenia dla całej ekipy Odnośnik do komentarza
Andziorka Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Spóźnione najlepszego dla ekipy Odnośnik do komentarza
motionMixxx Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Wszystkiego dobrego dalszych sukcesów życzę Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi