Madzio Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Witam filmy niby mi skasowało ale jest dalej cały zajety i nie moge w niego wejsc , ani go sformatowac , prosze o pomoc Odnośnik do komentarza
Madzio Opublikowano 22 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 moze ktoś odpisze Odnośnik do komentarza
Madzio Opublikowano 22 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 przy próbie tym programem HP USB Disk Storage Format Tool wyskakuje mi komunikat , nie istnieją żadne ważne pliki systemowe DOS przy określonej lokalizacji , a SDFormatter pokazuje mi taki komunikat , karta pamięci jest zabezpieczona przed zapisem należy zwolnić przełącznik zabezpieczenia przed zapisemjak otwieram wiersz polecenia wpisuje diskpart Potem list disk to jak mam wybrac ten dysk który chce wykasować mam go pod 5 tego pendrive , bo mi pisze ze nie wybrano dysku krorego chce sformatowac Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Sam dysk wybierasz w cmd komendą: sel disk x (gdzie x to nr dysku). format fs=ntfs quick Ale nie sadze zeby to pomogło ;-). Odnośnik do komentarza
Master512bRAM Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Może przełącznik zabezpieczenia przed zapisem jest na ON? Sprawdz, czy format "pójdzie" pod Linux'em. Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Wygodniej w windows RE sprawdzić, w diskpart. W systemie w kilku miejscach może być przyczyna niemożności sformatowania i wygodniej sprawdzić w Windows RE niż analizować wszystko... a i tak obstawiam, że może być problem z pendrivem. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi