Master512bRAM Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Witam! Jestem w miarę obeznany w komputerach i postanowiłem wstąpić na te forum. Czy tylko mi się wydaje, że jest tu trochę pusto? Odnośnik do komentarza
EDgar8 Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 A co ma być, natłok problemów? Czy za mało pomagających jest? Odnośnik do komentarza
Master512bRAM Opublikowano 14 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Nie chodzi mi o to. Nie widać na pierwszy rzut oka żadnych aktywności, ale jednak są. Odnośnik do komentarza
Miszel03 Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 W dziale pomocy doraźnej to niestety jest, ale nad aktywność Odnośnik do komentarza
janton Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Dokładnie, aktywność jest i nie ma tutaj żadnego problemu. Tak czy inaczej witaj na forum. Odnośnik do komentarza
Gość kier Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Witam wszystkich forumowiczów. Pozdrawiam Marek Odnośnik do komentarza
Unicorn Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Cześć Odnośnik do komentarza
mimak Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Witam i pozdrawiam wszystkich jako nowy osobnik, który dotąd zerkał tu czasem patrząc z ciekawością i uznaniem na profesjonalizm i zaangażowanie w poradach oraz dzielenie się doświadczeniem przez tutejszych bywalców i administrację. Jako człowiek nowoczesny, a zatem wyrachowany w życiowych kalkulacjach, nie wypieram się liczenia na ewentualną pomoc, jeśli zły los i system Windows zmuszą mnie do poszukiwania takowej. mimak. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi