cinkoo Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Witam, mam dziwny problem z wybieraniem folderów i plików. Gdy np w jakimś folderze chce sobie wyszukać jakiś plik zaczynający się np. od "a" i na klawiaturze wcisnę "a", to zamiast podswietlonego pliku automatycznie przechodze do przeszukiwania w prawym górnym rogu: Jak to zmienić, żeby naciskając np h podświetlał się plik zaczynający od h ? Tak jak poniżej:Dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Opcje folderów i wyszukiwania > Widok > Podczas wpisywania w widoku listy > przestaw z "Automatycznie wpisz w okienku wyszukiwania" na "Zaznacz wpisany element w widoku". Odnośnik do komentarza
cinkoo Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Serdecznie dziękuję @picasso! Masz ogromną wiedzę, dlatego mam prosbe czy mogłabyś zerknać jeszcze na mój temat odnosnie plugin-containera ? https://www.fixitpc.pl/topic/29639-podczas-zamykania-systemu-b%C5%82ad-pluin-container/ Byłbym bardzo wdzięczny! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi