Skocz do zawartości
14 stycznia 2020 - Koniec wsparcia Microsoftu dla Windows 7 ×

Problem z uruchomieniem CS:GO i innych gier

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam problem mianowicie nie mogę uruchomić tak jak w temacie napisane gier takich jak min. CS:GO czy minecraft oraz LOL.

W każdym przypadku ukazuje się błąd 0xc0000005 "aplikacja nie została właściwie uruchomiona". Nie mam pojęcia co z tym zrobić , odinstalowanie i ponowne zainstalowanie nic nie pomaga , uruchamiałem jako administrator i również nic. Pobrałem Combofixa i zrobiłem wszystko krok po kroku jak na forum tutaj było napisane  , do momentu w którym tworzy się log którego tutaj załączam. Proszę o pomoc ponieważ ten błąd jest bardzo irytujący , na internecie mało jest informacji na jego temat , a ja nie jestem zaawansowanym użytkownikiem żeby móc sobie samemu z tym poradzić :).

Edit 1: Jak prosiłeś zrobiłem skany i dodałem logi :)

ComboFixLog.txtPobieranie informacji ...

GMER.txt.txtPobieranie informacji ...

Shortcut.txtPobieranie informacji ...

Addition.txtPobieranie informacji ...

FRST.txtPobieranie informacji ...

Pomoc jest darmowa, ale proszę rozważ przekazanie dotacji na utrzymanie serwisu: klik.
  Cytat

nie mogę uruchomić tak jak w temacie napisane gier takich jak min. CS:GO czy minecraft oraz LOL.

W każdym przypadku ukazuje się błąd 0xc0000005 "aplikacja nie została właściwie uruchomiona"

Dziennik Aplikacja:

==================

Error: (05/05/2016 12:28:07 PM) (Source: Application Error) (EventID: 1000) (User: )

Description: Nazwa aplikacji powodującej błąd: csgo.exe, wersja: 0.0.0.0, sygnatura czasowa: 0x56da83c3

Nazwa modułu powodującego błąd: unknown, wersja: 0.0.0.0, sygnatura czasowa: 0x00000000

Kod wyjątku: 0xc0000005

Przesunięcie błędu: 0x80000008

Identyfikator procesu powodującego błąd: 0x1598

Godzina uruchomienia aplikacji powodującej błąd: 0xcsgo.exe0

Ścieżka aplikacji powodującej błąd: csgo.exe1

Ścieżka modułu powodującego błąd: csgo.exe2

Identyfikator raportu: csgo.exe3

Temat przenoszę do stosowniejszego działu, bo nie jest to problem infekcji. Uruchomienie ComboFix było zbędne, nie służy do naprawy takich błędów. A z podanych raportów nic kompletnie nie wynika. Poproś moderatora mgrzeg, by ewentualnie przyjrzał się tematowi i zadał może jakieś zrzuty pamięci do analizy.

PS. W spoilerze poboczne tematy - usuwanie programów i doczyszczanie elementów adware / wpisów szczątkowych, kompletnie bez związku z problemami.

Pokaż ukrytą zawartość