iBenek Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Witam, Mielismy dzisiaj w biurze caly dzien problemy z praca w sieci i internecie, tzn. pracownicy narzekali na wolny dostep do plikow na serwerze. Wpadlem na genialny plan, zeby zresetowac router i sie narobilo... Wylaczylem tylko router - NetGear R7000, dysku zewnetrznego (Seagate 1.5T) podpietego do niego, nie ruszalem. Po calej operacji okazalo sie, ze jeden z folderow jest pusty. Odlaczylem dysk od serwera i podlaczylem do mojego komputera i okazalo sie, ze dane sa widoczne. Podlaczylem spowrotem do serwera, przez chwile bylo OK i znowu zniknely. Teraz nie pokazuje mi sie w ogole nawet przy podlaczeniu bezposrednio do mojego komputera. Pomocy !!! Znalazlem podobny post na tym forum: https://www.fixitpc.pl/topic/18768-znikn%C4%99%C5%82y-mi-foldery-z-dysku-zewn%C4%99trznego/ dlatego juz sprawdzilem atrybuty HS i danych nadal nie widac. Juz sie biore za FRST i GMER. Odnośnik do komentarza
iBenek Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zalaczam Addition.txt FRST.txt i Shortcut.txt ale na GMER przyjdzie mi troche poczekac, nawet kilka godzin. On skanuje chyba moj system, przede wszystkim dysk C, a moj problem wydarzyl sie na dysku zewnetrznym podlaczonym do serwera, wiec nie jestem pewien czy wlasnie to trzeba zrobic. A moze przeskanowac pozostale komputery w firmie? Moze jakies inne pomysly? Addition.txt FRST.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Te logi się nie nadają do diagnostyki problemu. A problem nie wygląda na infekcję, więc temat przenoszę: sprawdzilem atrybuty HS i danych nadal nie widac (...) Podlaczylem spowrotem do serwera, przez chwile bylo OK i znowu zniknely. Teraz nie pokazuje mi sie w ogole nawet przy podlaczeniu bezposrednio do mojego komputera. ... do działu Hardware na diagnostykę. Dane wymagane działem: KLIK. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi