wistek Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Nie mogę zainstalować drukarki wirtualnej PDF, próbowałem różnych programów, ale bez rezultatu. Pojawiał się błąd 2738 z vbscript.dll. Podjąłem próbę naprawy przez wykasowanie klucza w rejestrze i uruchomienie narzędzia kontroli plików systemowych, sfc.Dodatkowo Flash Player nie aktualizuje sie automatycznie i oglądanie w Firefox multimediów wymusza każdorazowo ręczną aktualizację programu Flash Player. Plik GMER załączyłem na:http://wklej.org/id/2343460/ FRST.txt Addition.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
EDgar8 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 A do jakich celów ma służyć ta drukarka jak mogę wiedzieć? Odnośnik do komentarza
artus72 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 odinstaluj najpierw wszystkie aplikacje, które próbowałeś używać jako wirtualne drukarki. Potem zajrzyj tu, kliknij duży zielony klawisz "Download Now" aby pobrać instalkę. Program do poprawnego działania wymaga środowiska Net Framework, więc zaktualizuj je sobie. PrimoPdf potrafi osadzić fonty, które gubią inne kreatory PDF. BTW, wyrzuć śmiecia Spybot - Search & Destroy Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi