Dzejson Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Komputer zaczął się dziwnie zachowywac. W Chromie co jakiś czas nie chcą mi się otwierać strony internetowe (Firefox działa), a przy ściąganiu plików przeglądarka się zawiesza.Wcześniej przeskanowałem komputer AdwCleanerem (wykrył coś tylko w rejestrze, usunął). Poproszę o analizę logów. AdwCleanerS2.txt GMER.txt FRST.txt Addition.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 W raportach brak oznak infekcji i przenoszę temat do działu Software. Nie pokazałeś raportu AdwCleaner co niby usuwał - przedstaw ten raport z usuwania z folderu C:\AdwCleaner. W Chromie co jakiś czas nie chcą mi się otwierać strony internetowe (Firefox działa), a przy ściąganiu plików przeglądarka się zawiesza. Z raportów nic nie wynika, żadnych oznak związanych z tymi zachowaniami. Czy próbowałeś reinstalować przeglądarkę, z uwzględnieniem likwidacji profilu na dysku (zaznaczenie opcji Usuń także dane przeglądarki)? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi