tekas Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Mam dziwny problem. Otóż nie działa mi tylko jedna strona, mojego banku - https://www.ideabank.pl/ Za każdym razem pojawia się biała strona - po odświeżeniach podobnie. Na chrome i firefoxie to samo. Ciasteczka usuwałem, system skanowałem. O co może chodzić? Odnośnik do komentarza
ichito Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 To z pewnością nie jest normalny objaw, więc chyba temat raczej z działu infekcji...poza tym i na marginesie...to nie jest bank z dobrą opinią...jeśli możesz, przenieś konto do innego. Ten objaw może też być błędem strony banku (błędy w konstrukcji samej strony). Odnośnik do komentarza
janton Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Też raczej bym obstawiał problem samej strony, aczkolwiek lepiej dmuchać na zimne w takim przypadku moim zdaniem Odnośnik do komentarza
Vinter Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Poza tym strona działa poprawnie. Przynajmniej u mnie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi