mlody1221 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Witam, tak jak w temacie, od dłuższego czasu mam problem ze sterownikami, w pewnym momencie musiałem osobno ręcznie szukać sterowników nawet podczas podłączania pendrive. Teraz na uczelnię potrzebuje mieć podpiętych kilka kamerek usb. Niestety w żaden sposób nie potrafiłem zainstalować sterowników, byłem na tyle bezradny, że zainstalowałem jakieś narzędzie do automatycznego szukania sterowników, co chyba było błędem bo tylko pogorszyło sprawę, aktualnie nie działa nawet kamerka wmontowana w laptopie (a wcześniej działała). Jest mi to bardzo potrzebne więc proszę o pomoc. Dodatkowo czasem komputer długo się włącza (jest czarny ekran po czym wyskakuje komunikat o instalacji aktualizacji a później, że instalacja aktualizacji się nie udała i że zostają usuwane. Jednak najważniejszym dla mnie problemem jest problem ze sterownikami. Załączam pliki z FRSTa. Addition.txt FRST.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
mlody1221 Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Może się przypomnę. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi