d4rqu Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 (edytowane) Jak w temacie - po kliknięciu na opcje zasilania w Panelu Sterowania nic się nie pokazuje. To samo po wpisaniu start->uruchom->powercfg.cpl Sprawdziłem rozmiar plików powercfg.cpl oraz powercfg.exe i jest trochę inny niż na drugim komputerze. Chciałbym podmienić te pliki tylko nie wiem w jaki sposób podmienić pliki systemowe? Próbowałem wystartować komputer z Win xp live cd (Hirens Boot) - ale tam też była blokada na edycje plików systemowych. Log z OTL: http://wklej.org/id/478381/txt/ W programie włączona opcja +pomiń znane dobre pliki Proszę o pomoc. Edytowane 19 Lutego 2011 przez picasso Posty spięte, brzydkie formatowanie CODE usunięte, log przesunięty do linka. //picasso Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 (edytowane) Jeśli już podajesz OTL, to należy dać kompletny - nie ma drugiego loga Extras. Sprawdziłem rozmiar plików powercfg.cpl oraz powercfg.exe i jest trochę inny niż na drugim komputerze. Najpierw to zaprezentuj jak wyglądają te pliki .... W OTL przestaw wszystkie opcje na Brak / Żadne, zaś w sekcji Własne opcje skanowania / skrypt wklej: /md5start powercfg.cpl powercfg.exe powercpl.dll powrprof.dll /md5stop Klik w Skanuj i przedstaw wyniki. . Edytowane 24 Maja 2011 przez picasso 24.05.2011 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi