bondjames007 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 WitamMam taki problem i pytanie jak zainstalować coś żeby poszło oglądanie tv-trwam na playstation 3 oraz abym mógł oglądać telewizję ze strony telewizjada.pl Kiedy włączam playstation 3 i wstukuje w przeglądarkę tv-trwam aby oglądnąć telewizję to pojawia mi się taki komunikat Error loading player Flash version must be 10.0 or greater.Jak to naprawić abym mógł oglądać tv na playstion 3?? A kiedy włączam telewizjada.pl to jak chce oglądnąć program to mam taki komunikat:html5:Unsupported video format. Try installing Adobe flashhttp://get.adobe.com/flashplayer/Przypominam że to playstation 3 i nie wszystko da się instalować jak na kompie.Co mam zrobić aby zainstalować te wtyczki abym mógł oglądać tv-trwam i te inne kanały?Ściągniętą mam najnowszą aktualizację. Pozdrawiam miłego dnia Odnośnik do komentarza
janton Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Hmm, dziwne bo powinno teoretycznie działać, spróbuj tego -> "Jeśli materiały nie zostaną odtworzone, w menu XMB i wybierz opcję Ustawienia > [system Settings] (Ustawienia systemowe)> [Restore Default Settings] (Przywróć ustawienia domyślne), a następnie ponownie wejdź na stronę internetową i spróbuj ponownie odtworzyć materiały." Odnośnik do komentarza
bondjames007 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Może da się jakoś inaczej to rozwiązać? Bo mam już loginy a kasują się po tym Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi