joski Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Cześć, miał ktoś problem, że po zainstalowaniu cada studenckiego 2015/16 po importacji licencji, wszystko pięknie fajnie program zaczyna się wczytywać a gdy ma się otworzyć okno do rysowania to w tym momencie się wyłącza. Pomoże ktoś ? Filmik który ukazuje mój problem https://goo.gl/photos/Wo93BSQAr5wmSDa19 Addition.txt FRST.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
dragolice Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Ja tylko podpowiem - masz następujące błędy w dzienniku zdarzeń: Error: (04/06/2016 06:36:35 PM) (Source: .NET Runtime Optimization Service) (EventID: 1101) (User: )Description: .NET Runtime Optimization Service (clr_optimization_v4.0.30319_32) - Failed to compile C:\Program Files\Autodesk\AutoCAD 2016\acmgd.dll because this image is a 64bit assembly; try using 64bit ngen instead.Error: (04/06/2016 06:36:28 PM) (Source: .NET Runtime Optimization Service) (EventID: 1101) (User: )Description: .NET Runtime Optimization Service (clr_optimization_v4.0.30319_32) - Failed to compile C:\Program Files\Autodesk\AutoCAD 2016\accoremgd.dll because this image is a 64bit assembly; try using 64bit ngen instead. Odnośnik do komentarza
joski Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Wie ktoś może jak sobie z tym poradzić i naprawić ? Odnośnik do komentarza
snemelk Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Ciężko powiedzieć co jest przyczyną... Jak dla mnie to program wyłącza się jeszcze podczas ładowania, przed sprawdzaniem licencji... Można spróbować: - aktualizacja sterowników karty graficznej, - sprawdzić: Program splash screen starts up and then closes (stand-alone) - przeinstalować: How to remove and reinstall the Microsoft .NET Framework Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi