mzpawel1 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Witam, Okolo 3 dni teamu zauwazyłem ze myszka w losowych momentach "mentalnie" wciska lewy przycisk i zwalnia go dopiero wtedy, kiedy ja zainterweniuje. Moj gryzoń to SS rival 100. Co juz zrobiłem?: - zmiana portów - zmiana myszki ( podłaczyłem zowie fk2 ) - format, a wcześniej godziny skanowania malware,spyware,antyvirus. Jak widac na swiezym systemie ( nawet bez sterownikow ) dzieje się to samo. Jedyna dziwną rzecz jaką zauwazyłem to,to, ze w managerze urzadzeń mam 2x Mysz zgodna z HID. Wyłączenie jednej powoduje brak reakcji myszy, wyłaczenie drugiej nie niesie za soba zadnych skutów ( chociaz jak narazie nie zauwazyłem w.w problemu ). Nie mniej jednak chciałbym móc nic nie wyłączać i niczego nie zmieniać oraz dowiedzieć się dlaczego takie coś ma miejsce. Pozdrawiam i dziekuje za odp. Specyfikacja kompa ( moze sie przyda ): Płyta: MSI Z87-G43 RAM: 2x4GB DDR3 HyperX Grafika: Geforce 770 GTX Windforce OC 2GB Zasilacz: Corsair 430W +80 bronze Dysk SSD+HDD. Odnośnik do komentarza
jaymz Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 To może być wina przycisku - ale najpierw zrób tak: Menedżer urządzeń klik prawym na Mysz zgodna z HID i odinstaluj na drugim wpisie (Mysz zgodna z HID) zrób to samo i restart komputera. System na nowo zainstaluje tą mysz. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi