ksalem Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Witam. Instalowałem program z internetu i dostałem kilka bonusów mimo odhaczenia. Co mogłem odinstalowałem, firefox postawiony na nowo jednak co nie co zostało. Logi w załączniku. Temat do zamknięcia. Przeskanowałem Emsisoft Anti-Malware i pousuwał to co chciałem. Ps. Coś ostatnio wolno pomagacie ale stronka ok. gmer.txt FRST.txt Addition.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
Rucek Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Ps. Coś ostatnio wolno pomagacie ale stronka ok. Są duże opóźnienia, ze względu na to, że Picasso (póki co jedyna osoba uprawniona do udzielania pomocy w tym dziale) jest niedostępna i nie ma czasu by pomagać. Zrób rutynowo nowe logi - jak Picasso przyjdzie, to sprawdzi jak się przypomnisz, czy nic nie zostało do usunięcia, bo czasami coś głęboko siedzi. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 (edytowane) Temat do zamknięcia. Przeskanowałem Emsisoft Anti-Malware i pousuwał to co chciałem. Dostarcz raport z Emsisoft co konkretnie usuwał. Ponadto, zrób nowe logi FRST (wszystkie trzy) obrazujące zmiany. Edytowane 2 Czerwca 2016 przez picasso Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi