Relisek Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Witam, Mam wielki problem wielki, bo nigdy się z takim nie spotkałem. Otóż przewoziłem kompa, autem do domu wczesniej wszystko smigało ale na monitorze a własnie jak wszedłem do domu, to podłaczyłem wszystko, i tym razem podłaczylem do tv przez hdmi, i teraz myszka, jest nie do opanowania sama sobie chodzi po tym pulpicie a na dodatek tylko w linii prostych albo na skosy, nie wiem jak mogę to naprawić. Liczę na szybką pomoc dzieki. Odnośnik do komentarza
Maksiu Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 1. Staraj się pisać bardziej "po polskiemu" 2. To laptop czy stacjonarny ? Bo nie wiadomo czy masz podpięty do USB czy PS2 ? Jak to drugie to może pomyliłeś porty ? W przypadku USB zmień port. 3. Na inny komputerze myszka działa dobrze ? 4. Reinstalacja sterownika domyślnego w Windows 5. W przypadku myszy bezprzewodowej być może akumulator jest słaby bądź są jakieś zakłócenia Długo by wymieniać, ale za mało szczegółów (laptop czy stacjonarka / jaki system operacyjny). W ten sposób strzelać można w nieskończoność. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi