Frank Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Witam, Mam problem, ponieważ mój router podczas np: Gry w CS:GO przerywa co kilka minut na około 2sekundy.. Nie wiem co z tym zrobić, a jest to bardzo irytujace. dzieje sie to od kiedy zmieniłem router i dostawce inernetu około 3 mies. temu. Model routera : D-Link Go-RT-N150 Proszę o szybka odpowiedź i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Przywracałeś router do ustawień fabrycznych? To pierwsze co się robi... Odnośnik do komentarza
Frank Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Przywracałeś router do ustawień fabrycznych? To pierwsze co się robi... nie chcę przywracać, bo potem tego nie ustawie, a potem informatyka sprowadzać i wgl problem bedzie Odnośnik do komentarza
Maksiu Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 To kolego jak mamy Ci pomóc skoro nie chcesz naszych porad ? Wróżek na forum brak... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi