jakqa Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Witajcie, dostałem lapka do naprawy, problem że gdy pozbyłem się wirusów itp. po logowaniu ekran robi się czarny i tyle, zauważyłem że można uruchomić Menedżer Zadań i uruchomić proces Explorer.exe ale w takim stanie nie wypada oddawać sprzętu. Załączam Logi OTL system przestał się odzywać Tryb Awaryjny nic z tych opcji nie pomaga :/ Pojawił się bluescreen STOP: c000021a {Fatal System Error} The initial session process of system process terminated unexpectedly with a status of 0x00000000 (0xc0000001 0x00010700). The system has been shut down. Extras.Txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Skąd Ty te logi z OTL wziąłeś? Obowiązkowe logi pkt 3. Odnośnik do komentarza
jakqa Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 sorka, czytałem stare tematy wielokrotnie myślałem że nic się nie zmieniło że cały czas OTL Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi