AndrzejGdz Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Witam !Netbook Asus X202E z Windows 8.Nie jestem tez żadnym mistrzem ale co jak co w innym laptopie Toshiba czy HP przywracanie potrafiłem zrobić.Chce przywrócić ustawienia fabryczne ale niestety nie udaje mnie się to zrobić.Po kolei robię tak;Przy włączeniu naciskam F9 następnie wybieram -> Rozwiąż problemy -> Opcje zaawansowane -> Odzyskiwanie obrazu systemu.I tu zaczynają się "schody" , właśnie jak to kliknę mam komunikat "System Windows nie może znaleźć obrazu systemu na tym komputerze"Jak wejdę w Mój komputer widzę Partycje C i D natomiast jak wejdę zarządzanie dyskami widzę takie okienka po kolei od lewej strony;300 MB Zdrowy Partycja systemowa , 900 MB Zdrowy Partycja odzyskiwania , C 185 GB Zdrowy , 350 MB Zdrowy Partycja odzyskiwania ,D 259 GB Zdrowy Partycja podstawowa , 20 GB Zdrowy Partycja odzyskiwania.Może ktoś miał podobny problem i podpowie jak przywrócić ustawienia fabryczne tak jak było po zakupie Netbooka. EDIT EDIT EDIT Problem rozwiazany ale nie wiedzialem ze w Asusie aby przywrocic ustawienia fabryczne to trzeba tyle kombinacji. Posiłkowałem sie tym linkiem http://www.asus.com/pl/support/FAQ/1008649/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi