AideN Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Witam! Mam problem z pingiem w CS GO na polskich serwerach społeczności wszystko jest ok ping w granicach 40ms, zaś na serwerach Valve (mm, dm itp) ping szaleje od 200 do 800ms, dziwne jest to że zdarza się że np. przez godzine jest w porządku(60ms) Mam dostęp do internetu LTE t-mobile, problem występuję przy połączeniu wifi jak i Ethernet z modemem,przy połączeniu wifi z inna sięcią(lokalny dostawca) problem nie ustępuje. Na speed testach ping zawsze jest dobry. Przegrzebałem internet próbowałem różnych metod naprawy tego, (wyłączanie zapor, skanowanie anty robakowe itp.) nic nie przyniosło żądanych rezultatów. Dołączam skany z Natalyzr, Net-log i FRST. NETALYZR http://n2.netalyzr.icsi.berkeley.edu/summary/id=36ea240d-5201-97cd568a-47cf-45cc-b577 Z góry dziękuję i pozdrawiam! net-log.txt FRST_26-03-2016_10-01-00.txt Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Oczekujesz pomocy, a nie wrzuciłeś poprawnych logów... https://www.fixitpc.pl/topic/61-diagnostyka-og%C3%B3lne-raporty-systemowe/#entry160527 Do poprawki. Odnośnik do komentarza
AideN Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Przepraszam za błąd Shortcut.txt FRST.txt Addition.txt Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Odinstaluj SafeFinder przez dodaj/usuń programy. W systemie jest uszkodzony antywirus mcAffe. Jak go usuwałeś? Na pewno nie przez dodaj/usuń programy. Usługi dalej działają, a program nie jest na liscie zainstalowanych programów. Wypadałoby usunąć go kompletnie. Generalnie problem z pingiem nie jest spowodowany przez Twój system. Co do kosmetyki: załóż temat w Platformy klienckie microsoftu windows 10. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi