rassi Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Witam. Przejdę od razu do konkretów. Urządzenie wielofunkcyjne Epson XP-215 Router Pentagram Cerberus P 6361 konfiguracja wifi routera: Konfiguracja WPS routera: Co robiłem: 1. Naciskałem przycisk WPS na routerze. Dioda WPS, która do tej pory ciągle się świeciła zaczyna migać. 2. Po kilku sekundach nacisłem przycisk WPS na drukarce (przytrzymanie przycisku Wi-Fi) 3. W konfiguracji routera w statusie połączenia wyświetla się adres MAC drukarki. 4. W zakładce sieć w Windowsie 7 64 bit Po około dwóch minutach aktywności WPS na routerze, dioda zaczyna znów ciągle świecić lecz urządzenie nie zostaje dodane. Co ciekawe adres MAC dalej jest wyświetlany pomimo opcji odśwież. W Windowsie, w urządzeniach sieciowych epson znika całkowicie. Co ciekawe na starym routerze od Orange Sagem F@st 2704 wystarczył krok 1 i 2, żeby śmigało. Bardzo Was proszę o pomoc, muszę wydrukować bardzo ważne rzeczy w do końca weekendu. Dziękuję z góry. Pozdrawiam EDIT Po prostu kupiłem kabel. Temat nieaktualny. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi