rinausin Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Od kilku tygodni mam pewien problem z internetem, od jakiegos czasu mam pingi 1000+ w grach. Resetowalem liveboxa 2.0 kilkadziesiat razy, po czym przyszedl facet costam porobil, mowil ze powinno smigac a tak nie jest, mi nic sie nie poprawilo. Co kilka dni download spada do 0,2Mb/s a tak to normalnie mam 10Mb/s. Dodam jeszcze, że gdy gram np na laptopie siostry to ona ma stałe 60, wszystko jest okej. Co może być powodem? Podejrzewam karte sieciową, sterowniki do niej są aktualne. Prosze o pomoc logi z net-log: net-log.txt Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Podejrzenie karty sieciowej? A to, że to system Windows 7 bez Service Packa. Stary, dziurawy pod kątem zabezpieczeń, około siedmioletni system, z dużym prawdopodobieństwem zainfekowany jest bez znaczenia? Gratuluję poczucia humoru ;-). Odnośnik do komentarza
rinausin Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 @Groszexxx, czyli zainstalowac nowy system?:\ Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Zaaktualizuj ten, a potem dostarcz wymagane logi. Informacje, które są wymagane i jak je zrobić znajdziesz w dziale "centrum pomocy doraźnej". Mają status: WAŻNE Odnośnik do komentarza
rinausin Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 @Groszexxx dzięki, zainstalowałem system w7 sp1 professional x64 i dziala, dzieki bardzo! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi