juklo Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Chodzi o wykonywanie kopii zapasowych. Dysk systemowy ssd 250 gb, system Win 7/64 . Drugi dysk na którym chcę zapisywać kopie po formatowaniu , całkowicie czysty 500 gb. Ustawiłem tworzenie kopii zapasowej na pustym dysku. Dodam, ze dysk nie ma partycji i jest cały dostępny. Jednak po wykonaniu ok 50% kopii proces jest przerywany i pojawia się komunikat o braku wystarczającej ilości miejsca !!!??? Próbowałem różne opcje, również z wykonywaniem kopii bez systemu itp. Zawsze wykonywanie kopii jest przerywane. Ustawiłem harmonogram wykonywania kopii. Próba jest podejmowana ,ale bez skutku. Co zrobić, żeby utworzenie kopii było możliwe i przebiegało automatycznie wg harmonogramu? Dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Edit: Może pokażesz na screenach jak masz ustawienia kopii zapasowej? Odnośnik do komentarza
juklo Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Trochę żle się wyraziłem. Jest oczywiście partycja , ale jedna. Odnośnik do komentarza
juklo Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 załączam sreen Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Kliknij "więcej informacji" i pokaż zawartośc. Odnośnik do komentarza
juklo Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 załączam uzupełnienie Brak miejsca ??? O co chodzi??? Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Zrób obowiązkowe logi: https://www.fixitpc.pl/topic/61-diagnostyka-og%C3%B3lne-raporty-systemowe/?do=findComment&comment=160527 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi