dontpanic Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Witam, mam monitor samsung S300 ze sterownikami z 2006 roku (wersja 6.1) znalazłem sobie w internecie wersje 7.0, ale gdy daje aktualizację z wyszukaniem na komputerze i wskazuje folder docelowy to komputer uznaje że są zainstalowane najaktualniejsze (2006 rok !!!) i nie chce zainstalowac co robic ? Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Czy masz jakieś specjalne wykorzystanie tego monitora? Profile icc? Bardzo nie lubię, gdy ktoś nie odpowiada na zadane pytanie, a sam tworzy nowe, ale... ale tutaj nie widzę innego wyjścia. Czy naprawdę poruszona sprawa jest tak istotna? Nie napisałeś nic o swoim systemie operacyjnym, może użytkujesz linuksa? ;-) Odnośnik do komentarza
dontpanic Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 mam win 7 64 bit. monitor jest podłączony do laptopa i często się wyłącza gdyż "sterowniki ekranu przestał pracować" i sprawia mi to wiele problemów, sterowniki są stare (rok 2006) Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Te z 2007 są zatem nowe? Zalecam odinstalowanie sterowników od monitora. Niech system sam znajdzie i zainstaluje standardowy sterownik P&P (Rodzajowy monitor PNP) Odnośnik do komentarza
gajowy Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Tym bardziej, że w "sterownik ekranu (...)" chodzi o sterownik karty graficznej, a nie monitora. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi